shutterstock_133868210
shutterstock_128099234
shutterstock_118468270
shutterstock_126936059
shutterstock_156594740

Gennemrestaureret liebhavervilla i Løkken

Gennemrestaureret liebhavervilla i bedste kvalitet og med et utal af detaljer. Beliggende få minutter fra Løkkens Torv samt stranden med de klassiske hvide badehuse.

Ejendommen er opført i 1962 og totalmoderniseret – og ombygget i 2010. Boligarealet er på ca. 155 kvm. + ca. 45 kvm kælder. Endvidere garage på ca. 24 kvm. og 10 kvm. flot udhus.

Villaen indeholder i stueplan: Entre. Sydvendt opholdsstue med 3 dobbelte fløjdøre til pragtfuld ugenert gårdhave. Flot gibsstuk samt utrolig smuk muret biopejs og mahogni parketgulv i sildeben. Fra stuen er der flot trappe op til køkken-alrummet med Lifa-designkøkken med hvide højglans skuffeelementer, stålboldplade samt kogeø og endnu en flot muret biopejs. Lækkert gæstebadeværelse med formstøbt marmorvaske med Lifa-Design interiør, bruser og italiensk beige mosaik på væggene. Endvidere bryggers med formstøbt marmorvask og hvis højglans Lifa-design interiør samt skabsvæg fra gulv til loft – vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, her fra bryggerset er der udgang til gårdhaven.

1. sal indeholder: Kæmpe master soveværelse med enestående lysindfald fra syd ad 6 store tagvinduer endvidere er der kvist med udgang til balkon. Lofter til kip og i øvrig i åben forbindelse med badeværelsesafdelingen med kar på løvefødder, stor muret bruseniche med matteret glasdør, væghængt toilet og formstøbt marmorvask med Lifa-Design interiør. Endvidere adgang til stort walk-in closet.

Kælderen indeholder: Kælderen har rustikke murstensvægge og hvælvede lofter og der er indrettet 2 spændende rum, hvor det ene pt. benyttes til kontor og det andet til vinrum med støbejernslåger og murede vinreoler. Endvidere er der hyggelig stueafdeling Kælderen har rustikke teglgule gulvklinker. (kælderen er ikke godkendt til bolig)

Overalt i huset er der opvarmede marmor travertin gulve – bortset fra stuen og kælderen.

Huset er pudset og hvidmalet og belagt med sortglasseret tegltag – hvide termovinduer og zinktagrender. Der er flot stenbelægning rundt omkring hele huset og i den fælles indkørsel op til garagen.

Flere billeder

Navigation